The Christmas Sisters
Kerstvoordeurserenades 18 december 2021

Kerstvoordeurserenades 18 december 2021

Ivm de aanhoudende coronaproblematiek en de huidige maatregelen (m.i.v. 28 november 2021), zien we veel van onze decemberconcerten wederom in het water vallen. Daarom hebben we besloten om weer op voordeurserenadetour te gaan! Dit doen we op zaterdag 18 december 2021.

Volledig coronaproof een serenade aan uw voordeur. Hartverwarmend en feestelijk zingen we u of uw dierbaren swingend, vierstemmig en sfeervol toe. Bekende kerstklassiekers en andere sfeervolle liedjes komen voorbij. Kies ter plekke drie liedjes van de menukaart. Binnen een straal van 20 km van Assen gaan de op tour langs de voordeuren.

Kosten
De kosten voor een voordeurserenade zijn €75,00, binnen een straal van 20 km van Assen. Is het buiten deze cirkel? Informeer dan even via info@thechristmassisters.nl over extra kosten en mogelijkheden.

Nodig
We hebben alleen een stroompunt nodig bij het adres waar we zingen (bijvoorbeeld bij de voordeur of garage). Verlengsnoer hebben we zelf. De geluidsset ligt klaar achter in de kerst-auto die wij in de buurt van de voordeur parkeren.

Route
We nemen een paar dagen voor de betreffende tourdag contact met u op als we de inschrijvingen hebben verzameld en als ze zijn verwerkt in een handige route. Dan laten we weten op welke tijd we op het gewenste adres langskomen.

Vul onderstaand formulier en boek nu uw voordeurserenade voor uw familie, vrienden of gewoon lekker voor uzelf.

Liefs van Josien, Liesbeth, Margot en Martijje